Langzaam maar zeker gaat onze wereld weer open. Het coronavirus lijkt langzaam onder controle. Ook het VerHalenhuis is weer open en activiteiten kunnen voorzichtig weer van start.

 

In goed overleg met Bibliotheek en Ronde Tafelhuis hebben wij de knoop doorgehakt en een Zomerfilm gepland. Anders dan anders is dat wij maar 27 mensen mogen binnenlaten. Onze 1,5 meter samenleving vraagt dat van ons. Onze vrijwilligers hebben er weer zin in en kijken er naar uit om u te ontvangen. Het nagesprek zal worden geleid door Frans van de Reijt, voormalig kinderrechter.

 

Capharnaüm

In het chaotische leven van Zain en zijn broertjes en zusjes ontbreken basale zaken zoals een leefbaar onderkomen, voldoende eten, bescherming en liefde. Daarom daagt Zain zijn ouders voor de rechter. Zijn aanklacht is dat ze hem op de wereld hebben gezet. Wanneer zijn zusje wordt uitgehuwelijkt, besluit hij weg te lopen van huis. Dit leidt tot een bijzondere roadtrip met nieuwe vriendschappen en allesbeslissende keuzes. Een indringend portret over ouderschap en overleven in de armste wijken van Libanon, verteld door de ogen van een kind.

 

Dinsdag 10 augustus.

Aanvang: 19:00 uur.

Start film: 19:30 uur.

Afsluiting: 22:00 uur.

 

Reserveren is verplicht!

De eerste 27 aanmeldingen ontvangen een bevestiging van ons.

info@rondetafelhuis.nl

Entree is €5.00 (met bibliotheek pas € 0,50 korting)

Prijs is inclusief koffie of thee.

 

Wij kijken uit naar uw komst!

Eventform

  • Alleen nodig als u met meerderen komt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.