Woorden doen er toe – Wie bepaalt of jij erbij hoort?

Bekende sprekers vertellen tijdens de serie Woorden Doen Ertoe waarom woorden belangrijk zijn en gaan in gesprek met elkaar en met het publiek. 

Op donderdag 30 november werd er gesproken over vooroordelen en exclusie door Rodgairo Dalnoot, Herman Horst, Jamal Okai en Lydia Verhagen. Zij hebben allemaal op hun eigen manier te maken gehad met buitengesloten worden doordat mensen al een oordeel hadden geveld vóór ze hen echt kenden. Dit heeft hen gemaakt tot de mensen die ze nu zijn. Kenneth Stam heeft als moderator het gesprek in een vorm weten te gieten waarbij aan iedereen recht werd gedaan en het publiek een actieve rol mocht spelen.

Het was een zeer boeiende en inspirerende avond, waarbij we ook nog eens vergast werden op een prachtige voordracht (spoken word) van Rodgairo Dalnoot.

 

De volgende bijeenkomst (Mag je alles zeggen wat je vindt?) is op donderdag 14 maart (UITVERKOCHT). We gaan in gesprek over vrijheid van meningsuiting met Maarten van Rossem en Aletta Scholte. Moderator van deze avond is Dion van de Berg.

Inloop: 19.00 – Start programma: 19.30 – Einde avond: 21.00 – Kosten programma: €10,-

Ook deze keer is er weer de mogelijkheid om vooraf gezamenlijk te eten. De maaltijd zal worden verzorgd door de WereldKeuken van het Ronde Tafelhuis.

Deze maaltijd is alléén in combinatie met een programmaticket: u kunt zich dus alleen aanmelden voor de maaltijd wanneer u ook voor het programma komt

Maaltijd: 17.30 – 18.30 (kosten €10,-)

Eventform

  • Alleen nodig als u met meerderen komt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.