Wereldkeuken Special

Tilburg kookt voor Noord

In onze Wereldkeuken kunt u van maandag t/m zaterdag terecht voor een heerlijke lunch, verzorgd door vrijwilligers afkomstig uit allerlei regio’s van de wereld. Naast de Wereldkeuken Lunch, organiseren we ook één keer per maand een Wereldkeuken Special. Dit is een diner voor wijkbewoners en belangstellende, waarvoor we steeds een andere groep of persoon vragen om het diner te verzorgen. Enkele groepen die de Wereldkeuken Special al eerder mogelijk gemaakt hebben zijn: Afghaans Restaurant Sarban, Bonheur Horeca Groep, het College van Burgemeester en Wethouders, de Liberaal Joodse Gemeente, R-Newt, Stichting Peerke Donders en nog veel meer.

 

Met de Wereldkeuken Special geven we organisaties, groepen en bedrijven de kans om blijk te geven van hun maatschappelijke betrokkenheid. Het diner wordt voor een lage prijs beschikbaar gesteld, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om aan te sluiten bij een gezellig diner. De opbrengst van de Wereldkeuken Special komt ten goede aan de armoedeprojecten van het Ronde Tafelhuis.

Voor de Wereldkeuken Special zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Het is daarom van belang dat u zich aanmeld als u hieraan wilt deelnemen. Dat kan via: reserveren@rondetafelhuis.nl

Graag uw naam, het aantal personen (en hun namen) en eventuele allergieën doorgeven. Wij sturen u na aanmelding een bevestiging en sturen in de week voorafgaand aan de Wereldkeuken Special een bericht met aanvullende informatie.

 

Ook in ons komende seizoen kunt u veel spraakmakende en bijzondere koks verwachten. Hieronder ziet u een overzicht:

DatumWie
11-septSyrische Koks
9-oktAbt & Kok Abdij van Berne
13-novPeerke Donders Paviljoen
11-decVervalt vanwege drukte.

22-janBibliotheek Midden-Brabant
19-febJules Surinaamse Keuken
18-mrtLiberaal Joodse Gemeente
22-aprDolf Pigmans
20-meiPrins Heerlijk
17-juni Tot nader te bepalen..

Eventform

  • Alleen nodig als u met meerderen komt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.