Selecteer een pagina

Recent zetten we de eerste stap naar heropening van het Ronde Tafelhuis. Het leek zo stil al die maanden, maar wat is er veel gebeurd! En wat zijn er veel mensen waar wij ‘Dank je wel’ tegen willen zeggen. 

 

Dank aan al die vrijwilligers die er toch waren, die belden, mailden of toch eens langs kwamen om zomaar bij te praten.

 

Dank aan al die bestuursleden die een tandje wilden bijzetten in de tijden dat het zo nodig was.

 

Dank aan de surveillanten, medewerkers en leidinggevenden van Bibliotheek Wagnerplein. Voor hun collegialiteit, voor alle goede en warme momenten. 

 

Dank aan de mensen van het VerWijsspreekuur. Terwijl zoveel spreekuren stil waren, Loket Z gesloten was, gingen zij door met mensen ondersteunen die echt vastliepen. Het waren er té veel!

 

Dank aan de mensen die stug doorgingen met hun Taallessen… digitaal, thuis of aan de telefoon.

 

Dank aan onze vrijwilligsters en medewerkers van de Wereldkeuken. Zij gingen door, sloegen nieuwe wegen in en baanden de weg… gaande de weg.

 

Dank aan medewerkers verbonden aan onze gemeente Tilburg. Zij bleven bouwen en ontwikkelen, op weg naar een gezonde wijk vol stralende bewoners, op weg naar toekomst.  

 

Dank aan alle religieuze en andere groepen die met ons verbonden zijn. Voor hun geduld en medewerking al die momenten dat het nodig was.  Gemeente die ons bijstonden waar nodig. Aan wijkcollega’s van Contour en al die andere instellingen die overal in de wijk  bleven bouwen, soms tegen beter weten in.

 

Laten we het vooral doen de komende maanden, zoveel en zo vaak wij kunnen. Dank je wel zeggen tegen elkaar. omdat je er was, bent en wilt. 

 

Thea van Blitterswijk
directeur