Een goed begin is het halve werk: op naar de volgende!

Op woensdag 7 februari zijn we weer van start gegaan met de nieuwe Wereldkeuken Special: een avond waarop een volledige maaltijd wordt bereid en geserveerd door mensen van buiten onze Wereldkeuken.

De avond was zeer geslaagd, met een mooi openingswoord van Thea van Blitterswijk (directeur) en Anton van Kalmthout (voorzitter bestuur) Afgelopen keer was het de beurt aan het bestuur van het Ronde Tafelhuis om te koken. Zij hebben een heerlijk driegangen-buffet bereid, met als thema ‘De Hollandsche Pot’. Een menu van soep, verschillende stamppotten en als afsluiter een fijn dessert. Mooie mensen, lekker eten en een geweldige sfeer smaken natuurlijk naar meer, dus…

Woensdag 3 april is er weer een Wereldkeuken Special! Deze keer organiseert de Wereldkeuken in samenwerking met de Albert Heijn Wagnerplein tijdens de vastenmaand Ramadan een Iftar waar we u graag voor uitnodigen.

Inloop: 20.00 – Verbreken van het vasten: 20.18 – Einde avond: 22.00 – Kosten: gratis

Voor deze maaltijd moet u zich uiterlijk woensdag 27 maart aanmelden via reserveren@rondetafelhuis.nl. Geef daarbij aan dat het gaat om de Wereldkeuken Special, met hoeveel mensen u wilt komen eten en of u graag een vegetarische optie wil. Wij kunnen maximaal 80 personen laten deelnemen. Wanneer u heeft gereserveerd, ontvangt u van ons een bevestiging.

Deze avond is alcoholvrij; wij zorgen voor een goed alternatief. De maaltijd is halal en heeft vegetarische opties.

 

Eventform

  • Alleen nodig als u met meerderen komt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.