Relitour tilburg start bij mountain of fire and miracles ministries

In het kader van het 10-jarig bestaan organiseert het Ronde Tafelhuis een Reli-tour langs kerken en religieuze genootschappen in de stad.

Tilburg is rijk aan verschillende levensbeschouwelijke en religieuze groepen. Een inventarisatie laat zien dat op meer dan 80 plaatsen in de stad mensen bij elkaar komen om te bidden, te vieren en het leven met elkaar te delen.

Om kennis te nemen van deze rijkdom bezoeken we iedere maand één van deze

groepen. We doen mee aan de gebeden, vieringen en meditaties en zullen daarover

na afloop in gesprek gaan. Van een synagoge tot meditatiecentrum, moskee tot

West-Afrikaanse kerk, hindoegemeenschap tot orthodoxe, katholieke en protestantse kerken.  Het wordt een verrassende tour en boeiende tour langs het vaak ongeziene Tilburg.

 

Op het programma voor 2019 staat bezoeken geprogrammeerd aan:

aan de Liberaal joodse gemeente, Church of Pentecost, Citychurch, het Apostolisch genootschap, Mariakerk, Hindoegemeenschap, El-feth moskee, Sati meditatiecentrum, Eritrese kerk en nog veel meer.

De Reli-tour start zondag 9 december op de Besterdring 225a bij de Mountain of Fire, een gospelkerk waar vele Tilburgers zich meerdere keren per week verzamelen. Samenkomst om 11.00 uur vóór het gebouw.

Aanmelden kan via de website van het Ronde Tafelhuis of via 10jaar@rondetafelhuis.nl. Hier vindt u tevens meer informatie over Mountain of Fire and miracles ministries.