Heeft u hulp nodig?

Weet u niet waar u met uw vragen naar toe moet?
Bent u niet goed geholpen bij uw vragen?
Heeft u behoefte aan een luisterend oor?
Kent u iemand die hulp nodig heeft?
Kent u iemand die een extraatje goed kan gebruiken?
Maakt u zich misschien zorgen over een andere wijkbewoner of over een cliënt van uw instelling?
  • Kosten voor opvoeding en school

  • Geldzorgen

  • Uitkeringen en toeslagen

  • Invullen van formulieren

  • Verblijfsvergunning

  • (Geestelijke) gezondheid

  • En nog veel meer

 Spreekuur

Het Ronde Tafelhuis. Wagnerplein 4.
Vrijdag van 09.00u tot 11.30u
MFA de Dirigent. Dirigentenlaan 21 (locatie ouderkamer).
Maandag van 9.00u tot 11.30u

 

 

Mensen met vragen kunnen hier gewoon binnenlopen. Bij grote drukte wordt een vervolgafspraak met u gemaakt. Maar wij zijn ook bereikbaar via ons telefoonnummer. U krijgt dan iemand aan de lijn of u spreekt een boodschap in. U wordt altijd door een van onze intermediairs teruggebeld. Samen kijken we dan hoe u het snelst en het best geholpen kunt worden. Soms kunnen wij u meteen zelf helpen, bijvoorbeeld als het gaat om het invullen van een formulier.

Verwijsspreekuur

VerWijs is een onafhankelijk spreekuur voor bewoners uit Tilburg Noord. Mensen die
vragen hebben of problemen op het gebied van geld, opvoeding, subsidiemogelijkheden, verblijfsvergunningen, werk, schuldproblematiek en nog veel meer, kunnen bij ons terecht.

Wij kunnen u helpen. Ook als u het lastig vindt om een beroep te doen op gemeentelijke instellingen, maatschappelijk werk of andere organisaties, is VerWijs er om samen met u een oplossing te zoeken.

Mensen die zulke vragen hebben en niet weten waar zij geholpen kunnen worden, krijgen hier een helpende hand aangereikt. VerWijs is er om samen met de vraagsteller een oplossing te zoeken. Samen gaan wij met u op zoek naar een instantie die u verder helpt.

Misschien heeft u geen van de bovengenoemde problemen, maar verkeert u in geestelijke nood. Ook dan kunnen onze intermediairs u in contact brengen met een professionele ondersteuner die met u in gesprek wil gaan.

Iedere week is tijdens het spreekuur op het Wagnerplein een consulent van de Rechtswinkel of een intermediair van de stichting Leergeld aanwezig.

Eventform

  • Alleen nodig als u met meerderen komt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.