ONZE FILMAVONDEN IN HET NAJAAR VAN 2021

Dit najaar gaan onze filmavonden weer van start! we maakten in augustus al een voorzichtige start met maximaal 27 bezoekers. Helaas is dat voorlopig het maximale aantal bezoekers dat binnen mag.

 

Het programma is weer boeiend, prachtige films die steeds uitdagen tot een goed nagesprek.

 

14 september   Thousand times goodnight       

Rebecca is een van de beste oorlogsfotografen ter wereld. Haar man eist dat zij stopt met dit gevaardlijke werk. Maar kan Rebecaa haar belangrijke werk opgeven?

 

12 oktober         Greenbook

In 1962 gaat een Afrikaans-Amerikaanse pianist op toer door de zuidelijke staten van de Verenigde Staten. Hun reisgids ‘Greenbook’ vertelt waar Afro-Amerikaanse reizigers wel en niet welkom zijn.

 

9 november       La Source des femmes

In Noord Afrika halen vrouwen iedere dag water bij een afgelegen bron. De pas getrouwde Leila organiseert  een liefdesstaking en eist dat de mannen uit het dorp voor een waterleiding zorgen.

 

14 december     Hidden figures

In een tijd waarin zwarte vrouwen het moeilijk hadden in een maatschappij die werd gedomineerd door blanken, zien we drie vrouwen die ondanks de dagelijkse worstelingen het hoogste bereiken in hun vak. Ze zijn vrouw en ze zijn zwart. En ze zijn de besten. Hun leidinggevenden bij NASA zien dat uiteindelijk ook…

 

ZAAL OPEN: STIPT OM 19.00 UUR, AANVANG FILM: 19.30 UUR

AANMELDEN: RESERVEREN@RONDETAFELHUIS.NL

ENTREE : 5 EURO inclusief koffie, thee en een hapje bij het nagesprek.

NA AFLOOP: Wijn of bier (€2,00), Frisdrank (€1,50)     

Eventform

  • Alleen nodig als u met meerderen komt.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.