Als Ronde Tafelhuis hebben wij, ook in overleg met Bibliotheek en de Gemeente Tilburg, besloten om de maatregelen te volgen die de overheid en RIVM ons adviseren. Hieronder eerst iets over de situatie voor ons zelf, daaronder enkele algemene richtlijnen.

 

Medewerkers van het Ronde Tafelhuis werken voorlopig thuis. Zij zijn bereikbaar onder mailadres info@rondetafelhuis.nl, of op een van de jullie bekende nummers.

 

Onze keuken blijft open zolang er medewerkers  zijn die deze willen verzorgen. Medewerkers volgen de extra hygiëne instructies vanuit de coördinatie en directie.

 

Medewerkers die Taallessen of andere activiteiten verzorgen kunnen deze gewoon door laten gaan. Mocht je willen annuleren, laat dat dan zelf aan jouw cursist weten. In principe kunnen alle activiteiten volgens het RIVM gewoon doorgaan (m.u.v. de filmavond op 10 maart) Hou er wel rekening mee dat er weinig vaste medewerkers aanwezig zijn om te ondersteunen. En volg de algemene richtlijnen hieronder:

 

Wij vragen jullie om de adviezen van het RIVM in acht te nemen: Blijf thuis bij klachten van hoesten, niezen, verkoudheid of koorts. Beperk je sociale contacten.

 

Op het gebied van persoonlijke hygiëne:

  • Was regelmatig je handen, minstens 30 seconden.
    Schud géén handen.
    •             Hoest en nies in de binnenkant van jouw elleboog.
    •             Gebruik papieren zakdoekjes om je neus te snuiten en gooi deze na gebruik weg.

 

Op onze website houden wij u dagelijks op de hoogte. Pas goed op jezelf en ook op anderen. Laten wij zuinig zijn op elkaar!

 

Thea van Blitterswijk
directeur