duurzaamheid en armoedebestrijding in één

Sop- en Zeepplank van start

Of het nu gaat om producten om te gebruiken in de badkamer of in de schoonmaakkast, voor huishoudens met een klein inkomen is het een grote uitgave. En wie kent niet van die gezinnen waar de wasmachine de hele week draait?

De Sop- en Zeepplank wil daarop een antwoord geven. Iedereen die ongebruikte producten op dit gebied in de kast heeft staan, nodigen wij van harte uit. Wij nemen die graag in ontvangst en zorgen er via het VerWijsspreekuur voor dat mensen met een minimaal besteedbaar inkomen deze  schoonmaak- was- en zeepproducten in ontvangst kunnen nemen. Voor heel velen een welkome aanvulling en een steun in de rug.

Zo snijdt het mes aan twee kanten: Sop- en Zeep verdwijnt niet meer ongebruikt in de container. En we geven mensen met een laag inkomen een duwtje in de rug.

Heeft u nog douchecreme ongebruikt in de kast staan? Is zo’n aanbieding van ‘3 voor de prijs van 2’ voor U toch te veel? Dan kunt u de overtollige producten bij ons inleveren.

Wat kunt u inleveren? Alle ongebruikte en ongeopende producten die gebruikt worden in de badkamer, schoonmaakmiddelen en wasmachine.

Ronde Tafelhuis:                            Haendellaan 40               ma tm vr 09.00-13.00 uur            tel. 4553798

Norbertijnenparochie HQ           De Schans 122                  ma tm vr 09.00-16.00 uur           tel. 4550663

(en op zondag in de Wereldwinkel)

Montfortparochie:                        Corellistraat 231               ma tm do 13.00-16.00 uur           tel. 4550510